Posts

Showing posts from January, 2016

*Lawyer's Life & Homemade Food- Enjoy It*

Image
~Sweet Sour 2014  & 2015~

Alhamdulillah masih lagi bernafas untuk mencoretkan sesuatu di dalam blog ini..

Bila fikir2 nak berhenti kerja pun ada..penat dah kerja ngan orang..rasa nak duduk rumah jaga anak2 dn membesarkan anak2 di depan mata..nak cita rutin harian yang begitu padat keja kat legal firm..biasa pagi2 pegi court..xkisah la kes kat mana..kuala lumpur n shah alam memang rutin biasa..dulu2 time bujang ade la g court seremban, sepang..tapi xde la smpai outstation..alhamdulillah boss pun xhantar g jauh2..kalau xg court, biasa g Land Office..ada kes siasatan lelong..masuk office dalam tengahari tu terus tak menang tangan buat keje..bersambung-sambung keje..macam robot buat keje..sekejap2 rehat utk solat je la..hurmm..memang betul la org cakap keje kt dunia ni memang xkan habis dan tak putus2..bila mati nanti barula xfikir pasal keja..walau apapun keje mesti ikhlas dan kena penuh dedikasi..kalau diikutkan tahun 2014 ni dah masuk tahun ke 8 keja kt Manjit Singh..kalau cmpr den…